Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  5 star review  Imprægnering af sæder, samt lakforsegling af 3 måneder gammel bil. En stor plet på sædet blev total fjernet. Super arbejde til tiden. Kommer helt sikkert igen. Kan kun give mine bedste anbefalinger til dette firma�

  thumb Johnny Sørensen
  7/08/2017

  5 star review  Min kæreste har i dag den 24/2 været oppe og få damp renset hans kabine, der kom et super flot resultat og han var en tilfreds kunde da han gik derfra. Desuden var han også meget tilfreds med service. Pro touch bilpleje kan varmt anbefales!

  thumb Nadja G Jensen
  2/24/2015

  5 star review  Vores 2 sorte volvoer var blevet matte i lakken, så de har lige været en tur forbi Pro Touch. Her fik de en grundig polering, og efterfølgende lakforsegling, så de nu står rigtig og skinner i lakken, så man kan spejle sig i dem. Er du blevet mat i lakken, kan vi varmt anbefale en tur forbi Pro Touch Bilpleje, dét dur.

  thumb Torben Rindom Madsen
  5/16/2016

Den brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalket kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at den vil fremstå som ny efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi lave en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen