Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  super god service og virkelig flot arbejde !

  thumb Kasper Behrndtz
  10/04/2018

  5 star review  Super arbejde 5 år gammel bil til damp rengøring, og hold da lige op, som at få en ny bil retur, syntes faktisk også den kører bedre:-D. Rigtig god service med vejledning, TAK Youkhanes, du er fantastisk. VH Anette

  thumb Anette Helms
  2/18/2016

  5 star review  Du får en bil vask for alle pengene ! ... Når du har været der en gang så vil du aldrig gå tilbage til almindelige vaskehaller fx Shell osv !! ... 🙂 og rigtige gode folk med et smil når du kommer ! 🙂 .. Så tag et smut forbi 🙂

  thumb Ermin Vilić
  6/07/2013

Den brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalket kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at den vil fremstå som ny efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi lave en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen