Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Afkalkning og polering af brusekabine

Med de rette rengøringsmidler, værktøj og en høj professionel ekspertise, lover vi dig et flot og nydeligt resultat.

Vi imprægnerer også gerne glasdøre, toiletter, spejle m.m

  5 star review  Jeg kom med min bil som jeg var træt af at den havde en grim lugt af hund og mine sæder ikke kunne blive rene og hvor der var grimme skjolder på dem. Da jeg skulle hente min bil igen stod den lige som ny indvendig og duftede dejligt� Jeg er 100% tilfreds med et godt stykke arbejde, og vil komme tilbage når jeg har en bil som skal stå som ny igen��

  thumb Sigurd Juul Neldeberg
  7/03/2017

  5 star review  Fik foretaget indvendig og udvendig rengøring, lakrens, polering og lakforsegling til en rimelig pris. Resultatet var helt fantastisk, og bilen stod som splinterny. Firmaet kan klart anbefales

  thumb Leif Nordingsgaard
  7/30/2015

  5 star review  Total god service som altid, meget omhyggelig klart anbefales

  thumb Michael Hasager Pedersen
  6/16/2016

Den brusekabine bliver som ny

Den høje luftfugtighed i brusekabinen gør, at den hurtigt bliver kalket til. Den fremstår hurtigt utiltalende og slidt. Måske tænker du, at nu skal der snart ske et eller andet, og du har endda overvejet at få lavet en helt ny brusekabine.  Men her bør du tage en dyb indånding.

Kalket kan fjernes med vores effektive metoder, og sammen med en efterfølgende polering vil dine fliser få et fantastisk look.
Vores metode er så effektiv at den vil fremstå som ny efter vi har været på besøg.

Hvis du derudover vil gøre det nemmere at vedligeholde brusekabinen efterfølgende, kan vi lave en imprægnering så kalken ikke sætter sig så godt fast.

Kontakt os, hvis din brusekabine igen skal fremstå som ny, uden det skal koste en bondegård.

Afkalkning af brusekabine

fra 999 kr.

Imprægnering af brusekabine m. fliser

fra 799 kr.

<—  Bestil via formularen