Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

  5 star review  Super service - og meget professionelle. Kan klart anbefales.

  thumb Lars BallonMand Lottrup
  9/29/2016

  5 star review  jeg vil anbefale virksomheden til andre. Dette sted kan varmt anbefales. Det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Pro Touch Bilpleje! Super service og yderst fascinerende resultat af det store stykke arbejde, man tydeligvis kan se der er lagt bag. Vil du forkæle bilen, så er dette her stedet!

  thumb Mido Al Nahy
  12/17/2016

  5 star review  Rigtig, rigtig god service. Jeg var i en svær situation, hvor jeg skulle have poleret min bildør dagen inden bilen skulle sælges. Uden en booket tid og uden for åbningstiden ringede jeg til Yohannes og forklarede min situation. Det var ikke et problem, da han godt kunne nå at udføre arbejdet selvom der var under 24 timer til at bilen skulle sælges. Den service tror jeg sgu ikke, man finder mange steder. P.s. alle ridserne på bildøren var væk efter han var færdig! Fantastisk��bilen blev solgt uden bemærkninger. Tusind tak!

  thumb Jesper Wille Christian Olsen
  8/23/2016

Pro Klargøring Udvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Pro Klargøring Indvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Basis klargøring

En grundig let rengøring. Du kan med fordel benytte denne pakke i kombination med en anden pakke, så du kan få et skræddersyet løsning med lige præcis det DIN bil trænger til.

Sterilisering af sæder

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dine sæder i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Air Condition Rens

Et godt indeklima er absolut nødvendigt for din bil, og vil give dig en langt bedre køreoplevelse. Hos ProTouch Bilpleje er vi eksperter i at håndtere indeklimaet i din bil.

Læder rens og pleje

Dine sæder i din bil er noget af det største og derfor mest visuelle ved din bil. Det er derfor fuldstændig vigtigt, at holde disse i god og flot stand. Udover dette, er det også fornuftigt at holde dine lædersæder i god stand, da de så vil holde langt nemmere.

Sterilisering af loft/himmel

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dit loft eller himmel i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Sterilisering af gulvtæppe

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af gulvtæppet i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os og få et tilbud 91 40 13 26

Vi samler på tilfredse kunder – vil du være iblandt dem?

Er vi fuld af tomme ord?

Vurder med egne øjne her...