Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

  5 star review  Min kæreste har i dag den 24/2 været oppe og få damp renset hans kabine, der kom et super flot resultat og han var en tilfreds kunde da han gik derfra. Desuden var han også meget tilfreds med service. Pro touch bilpleje kan varmt anbefales!

  thumb Nadja G Jensen
  2/24/2015

  5 star review  Jeg købte en ny (brugt) bil hos en privat i Sønderjylland, og valgte at køre forbi Pro Touch Bilpleje og få shinet bilen op, når nu den skulle vises frem for familien. Jeg henvendte mig før købet (søndag) og fik svar allerede om aftenen. Jeg sendte et link til bilannoncen, og fortalte hvad jeg kunne tænke mig. Ud fra mine ønsker (og deres erfaring) sammensatte vi i fællesskab en unik pakke til netop min bil, og et tidspunkt der passede ind i min ellers pressede kalender. Bilen blev afleveret efter aftale, og mens han ordnede den, tog vi på shoppingtur. Da vi hentede bilen, lignede den en million!! Flyverust var fjernet, lakken poleret og voksbehandlet samt lakforseglet. Motorrummet var vasket og bilen støvsuget. Alt i alt fik jeg alt, hvad jeg kunne drømme om. Priserne er fornuftige og virksomheden meget professionel. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

  thumb Kristian Arnkjær Noach Bertelsen
  12/31/2015

  5 star review  Har fået en ny bil, min kæreste syntes at den trængte, og jeg er så glad for det stykke arbejde der er udført✌ kan varmt anbefale det til alle andre som vil gøre noget godt for deres bil...

  thumb Charlotte Frederiksen
  3/21/2016

Pro Klargøring Udvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Pro Klargøring Indvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Basis klargøring

En grundig let rengøring. Du kan med fordel benytte denne pakke i kombination med en anden pakke, så du kan få et skræddersyet løsning med lige præcis det DIN bil trænger til.

Sterilisering af sæder

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dine sæder i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Air Condition Rens

Et godt indeklima er absolut nødvendigt for din bil, og vil give dig en langt bedre køreoplevelse. Hos ProTouch Bilpleje er vi eksperter i at håndtere indeklimaet i din bil.

Læder rens og pleje

Dine sæder i din bil er noget af det største og derfor mest visuelle ved din bil. Det er derfor fuldstændig vigtigt, at holde disse i god og flot stand. Udover dette, er det også fornuftigt at holde dine lædersæder i god stand, da de så vil holde langt nemmere.

Sterilisering af loft/himmel

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dit loft eller himmel i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Sterilisering af gulvtæppe

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af gulvtæppet i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os og få et tilbud 91 40 13 26

Vi samler på tilfredse kunder – vil du være iblandt dem?

Er vi fuld af tomme ord?

Vurder med egne øjne her...