Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

  formidabelt arbejde, jeg er yderst tilfreds og vil anbefale stedet til alle bedre service får man ikke jeg fik poleret min bil samt forseglet den og der er simpelthen ingen ting at komme efter .. Jeg kommer helt sikkert igen snart da jeg skal have damprenset mine sæde og få repareret et stenslag smider før og efter billede i kommentar feltet så folk selv kan se forskellen

  thumb Nano Georges
  9/08/2018

  5 star review  Verdens bedste bil pleje hos min bedste kammerat

  thumb Aminata Hadziabdic
  11/20/2016

  ⬇️▫️⬇️▫️⬇️▫️⬇️▫️⬇️ Vil du vedligeholde og passe på dit køretøj, indvendigt og udvendigt? Eller trænger din vogn bare til lidt ekstra forkælelse, mere end hvad tankens gør-det-selv-udstyr kan klare? Så kan en tur til Pro Touch Bilpleje i Horsens klart anbefales. Selv en økonomisk Opel Corsa fra 2010, kan forvandles til et lækkert køretøj, og gi’ dig fornemmelsen af ny bil tilbage! ☁️ ☁️ ? ☁️ ☁️☁️ ...?..?...?....?..?....?.. #vinderafbilplejekonkurrencen2018

  thumb Line Pedersen
  9/04/2018

Pro Klargøring Udvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Pro Klargøring Indvendig

Med en pro klargøring bliver din bil virkelig forkælet - du vil tro, at vi har byttet den med en ny model! Pakken kan købes som fuld pakke, eller opdelt i indvendig og udvendig.

Basis klargøring

En grundig let rengøring. Du kan med fordel benytte denne pakke i kombination med en anden pakke, så du kan få et skræddersyet løsning med lige præcis det DIN bil trænger til.

Sterilisering af sæder

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dine sæder i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Air Condition Rens

Et godt indeklima er absolut nødvendigt for din bil, og vil give dig en langt bedre køreoplevelse. Hos ProTouch Bilpleje er vi eksperter i at håndtere indeklimaet i din bil.

Læder rens og pleje

Dine sæder i din bil er noget af det største og derfor mest visuelle ved din bil. Det er derfor fuldstændig vigtigt, at holde disse i god og flot stand. Udover dette, er det også fornuftigt at holde dine lædersæder i god stand, da de så vil holde langt nemmere.

Sterilisering af loft/himmel

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af dit loft eller himmel i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Sterilisering af gulvtæppe

Der kan være mange grunde til at du kunne ønske en sterilisering af gulvtæppet i dit køretøj, og hvad end grunden måtte være, står vores eksperter altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os og få et tilbud 91 40 13 26

Vi samler på tilfredse kunder – vil du være iblandt dem?

Er vi fuld af tomme ord?

Vurder med egne øjne her...