Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Vi tryller dine beskidte møbler til næsten nye igen

Vi er ikke kun eksperter inden for bilpleje faget, men også inden for møbelpleje. Vi kan nemlig damp rens dine møbler og gøre dem til næsten NYE igen. Vi renser og plejer også læder møbler.

  5 star review  Jeg kom med min bil som jeg var træt af at den havde en grim lugt af hund og mine sæder ikke kunne blive rene og hvor der var grimme skjolder på dem. Da jeg skulle hente min bil igen stod den lige som ny indvendig og duftede dejligt� Jeg er 100% tilfreds med et godt stykke arbejde, og vil komme tilbage når jeg har en bil som skal stå som ny igen��

  thumb Sigurd Juul Neldeberg
  7/03/2017

  formidabelt arbejde, jeg er yderst tilfreds og vil anbefale stedet til alle bedre service får man ikke jeg fik poleret min bil samt forseglet den og der er simpelthen ingen ting at komme efter .. Jeg kommer helt sikkert igen snart da jeg skal have damprenset mine sæde og få repareret et stenslag smider før og efter billede i kommentar feltet så folk selv kan se forskellen

  thumb Nano Georges
  9/08/2018

  5 star review  Jeg købte en ny (brugt) bil hos en privat i Sønderjylland, og valgte at køre forbi Pro Touch Bilpleje og få shinet bilen op, når nu den skulle vises frem for familien. Jeg henvendte mig før købet (søndag) og fik svar allerede om aftenen. Jeg sendte et link til bilannoncen, og fortalte hvad jeg kunne tænke mig. Ud fra mine ønsker (og deres erfaring) sammensatte vi i fællesskab en unik pakke til netop min bil, og et tidspunkt der passede ind i min ellers pressede kalender. Bilen blev afleveret efter aftale, og mens han ordnede den, tog vi på shoppingtur. Da vi hentede bilen, lignede den en million!! Flyverust var fjernet, lakken poleret og voksbehandlet samt lakforseglet. Motorrummet var vasket og bilen støvsuget. Alt i alt fik jeg alt, hvad jeg kunne drømme om. Priserne er fornuftige og virksomheden meget professionel. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

  thumb Kristian Arnkjær Noach Bertelsen
  12/31/2015

Priser pr. enhed

Bestil ved hjælp af formularen til venstre

(Er du på mobil? Bestil via formular nederst på siden)

Kontorstol

Stof/læder

249 kr.

Skammel

Stof/læder

49 kr.

2 pers. sofa

Stof/læder

499 kr.

3 pers. sofa

Stof/læder

699 kr.

4 pers. sofa

Stof/læder

799 kr.

5 pers. sofa

Stof/læder

899 kr.

U-sofa

Stof/læder

1599 kr.

Lænestol m. fodskammel

Stof/læder

349 kr.

Måtte rens

Fra 49 kr.

Tæpperens

Ring for pris

Imprægnering af tekstil

Fra 399 kr.

Læderpleje/conditioner

Fra 399 kr.

Venstre halvdel er efter en behandling – Højre halvdel er før

Har du ikke fundet, det du ledte efter?

Tøv ikke!
Ring på 91 40 13 26 og hør nærmere.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat der ønsker at holde dine møbler rene og pæne i firmaet, restauranten, klinikken eller hjemme, så er vi altid klar til at påtage os opgaven. Vi laver gerne firmaordning.