Vi tilbyder professionel rengøring og vedligeholdelse af køretøjer til en overkommelig pris. Dette finder sted i vores store lokaler i hjertet af Horsens. Der tilbydes en bred vifte af bilpleje tjenester til den brede offentlighed, virksomheder og private.
91 40 13 26

Torstedalle 177, 8700 Horsens

Vi tryller dine beskidte møbler til næsten nye igen

Vi er ikke kun eksperter inden for bilpleje faget, men også inden for møbelpleje. Vi kan nemlig damp rens dine møbler og gøre dem til næsten NYE igen. Vi renser og plejer også læder møbler.

  5 star review  Kanon service

  thumb Kent Christensen
  1/05/2014

  5 star review  Jeg er yderst tilfreds med den behandling min bil fik hos protouch, en kategori stor bil, til billig ubeklagelig pris, og der er var ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Tak for god service og professionelt arbejde, jeg skal helt sikkert ned og have en tur igen, selvom der er er stykke fra Århus. Jeg glæder mig til en dybde gående polering. I får fem velfortjente stjerner herfra! Glædelig jul, fra en yderst tilfreds kunde, mvh Thomas.

  thumb Thomas Malka
  12/23/2016

  5 star review  jeg vil anbefale virksomheden til andre. Dette sted kan varmt anbefales. Det er absolut ikke sidste gang jeg benytter mig af Pro Touch Bilpleje! Super service og yderst fascinerende resultat af det store stykke arbejde, man tydeligvis kan se der er lagt bag. Vil du forkæle bilen, så er dette her stedet!

  thumb Mido Al Nahy
  12/17/2016

Priser pr. enhed

Bestil ved hjælp af formularen til venstre

(Er du på mobil? Bestil via formular nederst på siden)

Kontorstol

Stof/læder

249 kr.

Skammel

Stof/læder

49 kr.

2 pers. sofa

Stof/læder

499 kr.

3 pers. sofa

Stof/læder

699 kr.

4 pers. sofa

Stof/læder

799 kr.

5 pers. sofa

Stof/læder

899 kr.

U-sofa

Stof/læder

1599 kr.

Lænestol m. fodskammel

Stof/læder

349 kr.

Måtte rens

Fra 49 kr.

Tæpperens

Ring for pris

Imprægnering af tekstil

Fra 399 kr.

Læderpleje/conditioner

Fra 399 kr.

Venstre halvdel er efter en behandling – Højre halvdel er før

Har du ikke fundet, det du ledte efter?

Tøv ikke!
Ring på 91 40 13 26 og hør nærmere.

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat der ønsker at holde dine møbler rene og pæne i firmaet, restauranten, klinikken eller hjemme, så er vi altid klar til at påtage os opgaven. Vi laver gerne firmaordning.